dijous, 30 de març de 2017

CONSISTORI INFANTIL

Bona tarda! 

aquest any al sisè curs hem hagut d'escollir a dos representants pel consistori infantil que l'ajuntament de Vic organitza. L'objectiu del consistori infantil és que tots els nens i nenes de Vic puguin participar en algunes de les decisions que es prenen des de l'ajuntament. 

Els consellers triats van ser els delegats, ja que són ells qui ens representen com a classe. Els delegats d'aquest curs són: Wiam Aanfoud de sisè A i Íker Rojo de sisè B. 

Els nostres consellers assisteixen mensualment a una reunió a l'ajuntament on juntament amb els consellers de les altres escoles de Vic, discuteixen com els nens i nenes de Vic poden ser més partíceps a la festa major que s'organitza anualment a Vic. També descobreixen com s'estructura un ajuntament. Un cop els consellers han anat a reunió, quan tornen a l'escola expliquen els companys tots els temes tractats i donen encàrrecs als nens i nenes de sisè, per tal que tots puguin complir l'objectiu de fer-se més seva la festa major de Vic i descobrir com treballa un ajuntament. Els encàrrecs que rebem a l'escola poden ser diversos, van des de fer un debat televisiu fins a jugar a jocs de taula. 

A continuació us deixem unes quantes fotos per tal de que pugueu veure tot el que hem estat treballant fins ara. 

PREPAREM UN DEBAT TELEVISIU 
JUGUEM A JOCS DE TAULA 1 comentari: